Új szobáink várják Vendégeinket!

Új szobáink várják Vendégeinket!

Elkészültek 2 légteres családi szobáink... More...
Tavaszi sízés - túra - napsütés

Tavaszi sízés - túra - napsütés

Mindenkit várunk egy közös sítúrára és sízésre a szezon zárására április 15 -17-ig! More...


Hotel alpin Windischgarsten / Gasthof Blauen sense

Windischgarsten - "Ausztria legjobb levegőjű  városa" díjjal büszkélkedik. .... a legjobb helyszín az aktív kikapcsolódásra!

Legyen az kirándulás-túrázás, golfozás vagy kerékpározás!


A kis város Budapesttől kb. 4 - 4,5 óra autóutra fekszik közvetlen kijárattal az A9-es (Linz - Graz) autópályától, Felső-Ausztria és Steiermark határán.

Windischgarstenben számos aktív kikapcsolódási lehetőség adott centralizáltan akár nyáron, akár télen. Májustól - októberig nyári bob pálya, downhill MTB pálya és Alpin Coaster várja az ide látógatókat. Számtalan gyönyörű kiránduló út, több - nyáron 21-24 fok körüli - fürdő tó és több száz km kerékpárút (családi-MTB-országúti) áll a vendégek rendelkezésére.

A Hotel Gasthof Blauen Sense megújulva - 2013 decemberétől - új családi , 2 légteres szobákkal is várjuk kedves vendégeinket!

Vendégeinknek lehetősége van félpanziós ellátásra, illetve igény szerint magyar nyelvű túra vezetést (kerékpár/gyalog) biztosítunk.

Zárható kerékpár tároló és kerékpármosó várja vendégeinket!

A gyermekeket játszósarok és "moziterem" várja.

A házban és szobákban inygenes WIFI elérhetőséget biztosítunk.

A ház rendelkezik saját parkolóval és sítárolóval

A városi uszoda és szauna 5 perc sétára található a háztól.

Freestyle Sport Egyesület

A sportclub 17 éve foglalkozik magas színtű síoktatással, főleg gyermekek oktatásával és utánpótlás korú versenyzőkkel.

A síiskola 1996-ban alakult egy maroknyi gyermekversenyző, 2-3 edző és 15 – 20 kis síiskolás szüleinek kezdeményezésére.

Eleinte síiskolaként működött, a cél az volt, hogy minél több gyermekkel megszeretessük a sportágat és az egészséges életmódot. A későbbiekben a „maroknyi versenyző” csapat kinőtte magát, és egyesületünk egyre inkább eltolódott a versenysport felé.